• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Zárnyitás megelőzése műanyag nyílászáróknál

A műanyag nyílászárók sok szempontból javítottak az elődjeik tulajdonságain: jobb szigetelési képességük széles körben népszerű megoldássá tette őket, az ablakok és az ajtók között egyaránt. Azonban vannak olyan jellemzők, amikben az új technológiák sem hoztak változást, ezek közül a zárszerkezetekről lesz szó röviden ebben a bejegyzésben. A zárszerkezetekhez használt kulcsok ugyanazoknak a veszélyeknek vannak kitéve, mint a hagyományos ajtókba szerelt zárakhoz tartozók. A leggyakrabban előforduló probléma, hogy a kulcs elveszik, vagy az ajtó új záródik be, hogy elválaszt minket a kulcsunktól - kizárjuk magunkat. Mivel ezek a problémák ritkán a mi hibánkból fordulnak elő, inkább szerencsétlen szituációk áldozataivá válunk, nehéz előre felkészülni, megakadályozni a hibák előfordulását. A legjobb amit tehetünk, hogy gondoskodunk egy B tervről, vagyis a kulcsok pótlásáról, kulcsot másoltatunk. Expressz gyors kulcsmásolás szolgáltatásunk keretén belül pillanatok alatt elkészítjük a másolatot.

Amennyiben nem készültünk fel előre, még mindig nincs veszve semmi, több zárnyitási technikával újra ki lehet nyitni a műanyag nyílászárókat is, azonban itt meg kell jegyezni, hogy ez a művelet nagyságrendekkel lassan és drágább, mint gondoskodni pótkulcsokról.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem