• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • aranykulcs@upcmail.hu

Kulcsmásolás

A kulcsmásolás az Aranykulcs Kft. alapvető szolgáltatása. A lakosság, a vállalkozások és közületek igényeinek megfelelően igyekszünk a lehető legszélesebb kínálatot biztosítani megrendelőink számára.

Raktárkészletünk biztosítja, hogy nem okoz problémát a különböző típusokból a megfelelő darabszámot elkészíteni.

Kínálatunkban megtalálható valamennyi típusú kulcs… egy és kéttollú kulcsok, különböző cilinderkulcsok, páncélszekrény-, tűkulcsok, tubuláris-, lapon mart-, pontfuratos-, ABLOY típusú, bizonyos védett profilú kulcsok.

Gépparkunkat a precíz munkavégzés érdekében folyamatosan frissítjük. A kulcsmásolás során a piacvezető SILCA gyár gépeire és évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink gyakorlatára támaszkodhatunk. Négy kollégánk törekszik arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkisebb várakozás idővel teljesítsük megrendelőink igényeit.

Legmodernebb számítógép vezérlésű gépeinkkel kopott kulcsok alapján eredeti gyári méretű kulcsokat készítünk, továbbá lehetőség van a gép adatbázisából kód alapján történő kulcskészítésre is.

A nálunk vásárolt és másoltatott kulcsokra természetesen garanciát vállalunk, de arra törekszünk, hogy reklamációra egyáltalán ne kerüljön sor.

KulcsokKulcsmásolásKulcsmásolás

Gyakran ismételt kérdések a kulcsmásolással kapcsolatban

Milyen kulcstípusokat másolnak?

Az egyszerűbbtől a bonyolultabb profilú kulcsokig rendelkezünk raktárkészlettel, de a speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni.

Kártyás kulcsokat is másolnak?

Sokféle biztonsági kártyával védett kulcs másolását el tudjuk készíteni.

Mennyibe kerül egy kulcsmásolás?

Ez kulcstípustól függő, 490,- Ft-tól 18.000,- Ft-ig terjed.

Mennyi ideig tart lemásolni egy kulcsot?

Kulcstípustól függően általában megvárható, legfeljebb 2-3 nap.

Bankkártyával fizethetek?

Üzletünkben fizethet Visa, MasterCard és Maestro kártyával is.

Kijönnek-e házhoz?

Nem vállalunk helyszíni munkavégzést, viszont tudunk ajánlani olyan lakatos munkatársakat, akik helyszíni szerelést is vállalnak.

Autókulcsot is másolnak?

Indításgátló nélküli és indításgátlóval ellátott autókulcsok másolását is vállaljuk, a legtöbb típus esetében akár távirányítóval együtt is.

 

További kérdése van? Tegye fel nekünk itt!

 

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem