• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Irodai berendezések, melyeket segítik a mindennapokat

Akik irodában dolgoznak, talán nem is gondolnak bele, hogy ugyan nem fizikai munkát végeznek, azonban a 8 óra irodai munkavégzés is igénybe veheti a szervezetet. Az emberi test nem ilyen hosszú ideig tartó ülésre fejlődött, ezért mind a gerincünkre, mind a mozgásszerveinkre, végtagjainkra is más típusú terhelés jut, mint amire evolválódott. A helytelen testtartás ülés közben derékfájdalmat okoz, a mozgásszegény életmód számos problémához vezethet. Figyeljünk oda egészségünkre.

Szerencsére számos előnye van az irodai környezetnek, a szabályozható hőmérséklet télen és nyáron is fokozza a komfortérzetet és a munka hatékonyságát. További kényelmi funkciókat is biztosítani lehet, mint például egy kávé- vagy szódagép, közösségi terek, ahova a monitorok elől kicsit fel lehet kelni és társalogni.

tipikus iroda 

További fontos berendezései az irodának a székek és az asztalok: a derekat jól megtámasztó, kellőképpen párnázott székek enyhítik a gerincoszlopra jutó többletterhelést. A jól kialakított, megfelelő magasságú asztalok pedig tovább segítenek a helyes testtartás megtartásában.

Azok a berendezések pedig, amik gondoskodnak a többi biztonságáról: zárak és lakatok. Kulcsok és mágneskártyák, különféle beléptetőrendszerek, ajtók, fiókok / rekeszek. A megfelelő zárszerkezetek biztosítják, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá fontos, illetve értékes dolgokhoz.

Irodai bútorok tekintetében szerencsére számos webáruházban is lehet vásárolni, nem kell végigjárni az összes üzletet. A kulcsokkal, kulcsmásolással kapcsolatban pedig érdemes felvenni velünk a kapcsolatot.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem