• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Egyszerűen beszerelhető biztonságtechnikai eszközök

Mindannyian szeretnénk otthonunkat, szeretteinket és vagyontárgyainkat biztonságban tudni, azonban egy-egy biztonságtechnikai felszerelés szakemberrel történő beszerelése komoly költségtételt jelent, ami nagy terhet ró egy család pénztárcájára. Vannak azonban olyan eszközök, melyek könnyedén és gyorsan telepíthetőek, valamint az alaptípusok kellően pénztárcabarátak.

A mozgásérzékelők érzékelik a mozgást, és figyelmeztetést küldenek, ha valaki egy adott területre téved. Ezek úgy működnek, hogy jeleznek egy riasztónak vagy okoseszköznek, amely továbbítja az értesítést. Egyik hátrányuk, hogy háziállatok vagy más, nem fenyegető mozgások is működésbe hozhatják a rendszert.

 

Az intelligens zárak jó alternatívát jelentenek a hagyományos típusokhoz képest. Ezeket mobiltelefonról vagy egyéb elektronikai eszköz segítségével lehet működtetni, valamint nyomon követhető, hogy ki és mikor nyitotta, esetleg éppen zárta be az adott ajtót. Egyetlen hátrányuk, hogy folyamatos Wi-Fi kapcsolatot igényelnek.

A biztonsági kamerák kül- és beltérre egyaránt felszerelhetők. Elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli fajták is. Sokszor már a rendszer láthatósága is elriasztja a kéretlen betolakodókat, valamint betörés esetén a rögzített felvételek bizonyítékként szolgálhatnak.

Szinte bármely műszaki webáruház kínálatában elérhetőek a füst- és szén-monoxid érzékelők. Ezeket érdemes azokon a helyeken elhelyezni, ahol a leggyakrabban tartózkodunk, például a hálószobában és a nappaliban. Az említett eszközök viszonylag olcsók és könnyen felszerelhetők, de rendszeres elemcserét igényelnek.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem