• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Autókulcs másolás, készítés, javítás

 

Az autókulcsok jelentős fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évtizedben, az alapvető mechanikai technológia kiegészült egy speciális hullámhosszú jeladóval. Ennek eredménye az lett, hogy megnövekedett autókulcs másolásra és a javításához szükséges szakértelem és speciális felszerelés. Nálunk mindkettőt megkaphatja.

 

Segítünk ha autókulcsa elkopott, eltört, beszakadt, nem indít, nem fordul, nem táv irányít, vagy csak ha nem tetszik a színe. Talán elfogultak vagyunk a témában, de javasoljuk, hogy tartalékba is készíttessen kulcsot. Ha a zárral akad probléma, és a autózár javításra szorul, abban is tudunk segíteni.

 

autókulcs másolásakor az autó jeladójára hangolják a chip-et

autókulcs másolás beállítása  autókulcs másológép feldolgozza adatokatautókulcs másolás folyamata megkezdődik autókulcs másolás utolsó lépése a fizikai kulcs

 

Az elektronikus autókulcsok másolásánál a beépített rádiófrekvencia-azonosító (RFID) chipet áthangoljuk. Speciális kulcsmásoló gépeinkkel pontos és hibátlan másolatot készítünk a kulcsszerkezet mechanikai részéről. A javítás továbbá magába foglalhatja a törött gombok, a mikrokapcsolók, az akkumulátorok, belső elemek, vagy a ház cseréjét. A hagyományos mechanikus kulcsoknál a kopásból adódóan is szükség lehet javításra, előfordulhat, hogy törött vagy elhajlott kulcsot kell helyreállítani.

 

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik autókulcsok terén. Legyen szó új kulcs készítéséről vagy akár meglévő kulcs javításáról. Folyamatosan bővülő raktárkészletünknek köszönhetően a kulcsmásolást, új kulcs készítését a legtöbb esetben azonnal, bejelentkezés nélkül is tudjuk vállalni. A legkomolyabb javításokra sem kell egy-két napnál többet várni. Kizárólag a legkorszerűbb, számítógép-vezérlésű kulcsmásoló gépekkel, valamint diagnosztikai eszközökkel dolgozunk, így munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk!

 

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem