• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Autózár javítás, átkódolás

AutózárSzemélygépkocsik, haszonjárművek és buszok megrongált, kopott, korrodált ajtózárainak és gyújtáskapcsolóinak javítását, felújítását vállaljuk, a meghibásodott alkatrészeket szükség esetén cseréljük. Kulcsot készítünk zár, illetve gyújtáskapcsoló alapján, vonóhoroghoz, tetőcsomagtartóhoz, tetőboxhoz abban az esetben is, ha egyáltalán nincs kulcs a zárhoz.

Amennyiben gépkocsija kulcsa elveszett, vagy ellopták, kívánságára új kulcsokhoz kódoljuk a teljes zárgarnitúrát. Ha autójának gyújtáskapcsolója, ajtózára nem javítható, az Ön által hozott új – vagy bontott zárat a meglévő kulcshoz átkódoljuk.

Megrendelőink között autószervizek, autókereskedések és márkaképviseletek is találhatók. Több éves kapcsolatunkból arra következtethetünk, hogy munkánkkal ők is meg vannak elégedve.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem