• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Tudja biztonságban a mobilházát

A mobilházak hallatán sokaknak a kempingekben található nyaralók jutnak az eszükbe, ám ma már teljes értékű otthonként is alkalmazhatóak. Régebben tényleg csak nyaralóként használták a mobilházakat, esetleg hétvégi házként, de napjainkban az év bármely évszakában lakhatóak. A mobilházak telepítésével, kialakításával foglalkozó cégek a tervezés fázisában figyelembe veszik a környezettudatosságot, a korszerű műszaki igényeket és természetesen az energiatakarékosságot, modern megjelenést. A mobilházakat a gyártónál készítik el, majd kulcsrakész állapotban kiszállítják a kért területre, tehát egy mozgatható, bármikor átszállítandó konstrukcióról van szó.

mobil házJelenleg a legnagyobb egység, amit így szállítani tudnak, az 52 négyzetméter körül mozog, de ez nem azt jelenti, hogy maximum ekkora otthonra tehetünk szert, hanem egy modul nagyjából ekkora lehet. A modulok összeépítésével voltaképpen akkora házra tehetünk szert, ami igényeinknek megfelelő. Egy mobilház körülbelül 8-10 hét alatt készül el, a szállítás után pedig 1-2 napot követően be is lehet költözni. Amíg nem vesszük birtokba a házat, addig ki lehet javítani az apróbb hibákat, illetve a díszítő elemeket is meg lehet építeni. A ház alá szükséges a tulajdonosnak egy hagyományos alapot építenie, a tervek alapján a közműre csatlakozást is meg kell oldania.

Mint minden otthonnal, a mobilházakkal is rendszeresen foglalkoznunk, törődnünk kell. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak. Több fűtési megoldás közül is lehet választani, amelyek ideálisak a mobilházakba, ilyen lehet például az infrafűtés, elektromos fűtésrendszer vagy a fa tüzelésű kályha, kandalló. A belső tér a megrendelő igényei alapján kerül kialakításra, bármikor formázhatja, átalakíthatja. A megvásárolt és megnövelt értéket pedig meg is kell védenünk az illetéktelentől, ezért ugyanúgy, mint a hagyományos házak esetében, itt is fontos szerepet kapnak a bejárati ajtóra szerelt zárak és a hozzájuk tartozó kulcsok. A legmodernebb és a klasszikus zárak is, ha jó minőségűek, megfelelően el tudják látni a feladatukat. Ha pedig kulcsmásolatokra lenne valakinek szüksége, minden igényével keresse fel bátran az Aranykulcsot, készséggel állunk rendelkezésére.

Ház, víz, villany, kulcs megvan, már csak be kell költözni

A költözések alkalmával az egyik legnagyobb nehézség a bútorok, háztartási eszközök átszállítása egyik helyről a másikra. Amennyiben kifizetődően szeretnénk orvosolni a problémát célszerű a teherautó bérlés lehetőségével élnünk. Manapság már rengeteg vállalkozás foglalkozik gépjárművek bérbeadásával, így a lehetőségek tárháza széleskörű, de figyeljünk oda, hogy megbízható partnert találjunk. A teherautó bérlés megkönnyíti a teljes folyamatot és többféle méretű teherautó közül van módunk választani.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem