• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Szállodai kulcs, öltözőszekrény kulcs

Mit tehetünk, ha elhagytuk a kulcsunkat egy szállodában, uszodában? Ilyenkor jön igazán jól egy tartalék.

Amikor elveszik az öltözőszekrény kulcsa

Számos helyen használnak zárható szekrényeket ruháink, értéktárgyaink megőrzésére. Uszodák, strandok, szaunák, edzőtermek, wellness szállodák... és még sorolhatnánk. Előfordulhat azonban, hogy apró figyelmetlenség miatt a kikapcsolódásunk, edzésünk vagy éppen a nyaralásunk egy kicsit komplikáltabb lesz, amikor szembesülünk vele, hogy elvesztettük a szekrényünk a kulcsát, vagy mágneskártyáját.

Ha szerencsénk van, akkor a felkészült szálloda, vagy fitnesz központ, például a Hotel Budapest, vagy a zuglói Szőnyi Hotel Budapest *** Superior, a szolgáltatásaiknak magas színvonalú biztosítása mellett gondolnak arra is, hogy a kulcs elvesztése esetén is hozzá tudjanak férni a vendégek a tulajdonaikhoz és rendelkeznek tartalék (másolt) kulcsokkal, mágneskártyákkal. Általában csekély díja van az elveszett kulcs pótlásának, azonban így is sokkal kedvezőbb lesz a kimenetel, mintha búcsút inthetnénk a felszerelésünknek.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem