• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Miért jók a saját logóval ellátott kellékek?

A cégek folyamatosan törekednek arra, hogy minél jobban növeljék hírnevüket. Ma már ezt számtalan módon megtehetik, így viszonylag gyorsan ismertté válhatnak a társadalom körében. Természetesen az sem mindegy, hogy mekkora anyagi keret áll a rendelkezésükre, de szerencsére léteznek olyan megoldások, amelyek nem kerülnek sokba és mégis meghozzák a várva-várt hatást.

egy magnofon amint cuccokat kiabál

Melyek lehetnek ezek?

A vállalatok életében meghatározó szerepe van a logónak, hiszen ez a központi eleme egy márka identitásának. A logónak lényegében ki kell fejeznie a cég vagy a márka arculatát, személyiségét, a jó logó nem mellesleg hozzájárul a nemzetközi ismertséghez is. A logónak tehát nem mindegy, hogy milyen a színe, a formája, de a betűtípus is befolyásolja a népszerűséget.

A logó olyan vizuális elem, ami kifejezi a márkát, ezért sok cég vág bele reklámajándékok készíttetésébe, amelyekkel még jobban növelhetik népszerűségüket. Céges logó kerülhet tollakra, poharakra vagy kulcstartó nyakbaakasztókra, de számos irodában még a poháralátét felületén is megfigyelhető.

Minél több helyen tünteti fel egy vállalat a logóját, annál több fogyasztónak fog belevésődni a tudatába, arról nem beszélve, hogy az ügyfelekkel is jobban kiépíthető a bizalom, ráadásul az efféle reklámajándékoknak örülni szoktak.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem