• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Ismerjük meg a modern cserépkályhákat

Egy otthon stílusossága függ a belső területek kialakításától. Manapság egyre jobban elterjedt a cserépkályhák kiépítése, ami nem véletlen, hiszen a modern kialakításúak, exkluzív környezetet teremtenek, hangulatosak és meghitté teszik környezetüket. A letisztult formai kialakításúak az igazán modernek és elegánsak, hiszen ezek képviselik leginkább a mai lakberendezési trendeket.

A cserépkályha akkor lesz egy helyiségben egyedi megjelenésű, ha a többi berendezés és bútor is illik hozzá.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe külső kialakítás szempontjából?

Először át kell gondolnunk, hogy milyen kályhacsempét szeretnénk, szerencsére a választék rendkívül széles. A hagyományos cserépkályhához választhatunk ovális, négyzetes, keretes, kapus mintázatot, de a színválaszték is meglehetősen széles, arra ügyeljünk, hogy ne térjen el az adott helyiség színvilágától. Ha modern cserépkályha az álmunk, akkor viszont mintázat nélküli csempe lapokban gondolkozzunk. A formát illetően a lépcsőzetes, eltolt téglatest alakú, üveg ajtókkal ellátottak a legideálisabbak.

Cserépkályha

Néhány szó a belső kialakításról…

A speciális kialakítású tűztér nem bocsát ki káros anyagokat és magas hatásfokkal bír. A tüzelőanyag többnyire három irányból kapja az égési levegőt, rendhagyó módon kialakított réseken keresztül. Arról, hogy a cserépkályha üvegajtaja tiszta maradjon, az ajtóöblítő levegő gondoskodik. A dupla falú üvegajtó és a tűztérfenék pedig lehetővé teszi, hogy a kályha belsejében jóval magasabb égési hőmérséklet keletkezzen.

A modern cserépkályhák nem az otthonunk levegőjét használják az égési folyamathoz, hanem egy légcsatornán át áramlik be a levegő.

A kivitelezést okvetlen bízzuk cserépkályha építéssel foglalkozó szakemberre, például Puszta Károly cserépkályhás kiváló a szakmában, rendkívül sok tudás és tapasztalat van már a háta mögött, szépen dolgozik és teljes mértékben megbízható.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem