• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Ezért fontosak a zárak a fürdőszobában

A zárak a fürdőszobában nagy segítséget jelentenek, főleg egy kisgyerekes családban. Jellemzően itt tároljuk a mindennapi használatban lévő kozmetikumok mellett azokat a vegyszereket, amelyekkel a takarítást végezzük. Elég csak belegondolni abba, hogy milyen veszélyforrást jelent mindez azokra a gyerkőcökre, akik még most kezdenek ismerkedni a világgal, főleg akkor, amikor nem csak megnézni, hanem megkóstolni is akarnak dolgokat.

szép fördőszoba

A fogkrémet, borotvahabot, kézmosó szappant is érdemes úgy elhelyezni, hogy a kicsik ne férhessenek hozzá. A fürdőszoba pult alatt megtalálható szekrényt javasolt gyerekbiztos zárral felszerelni, főleg, ha ide kerülnek a tisztítószerek.

A fürdőszoba ajtót is célszerű zárral felszerelni, főleg akkor, ha több generáció él együtt, így elkerülhetőek a véletlen „rányitások”. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor nem tudunk nyugodtan készülődni, zuhanyozni, vagy éppen a relaxáló fürdésünket zavarja meg valaki így.
Olyanról is lehet hallani, hogy valaki a fürdőszoba szekrény egyik, vagy összes fiókját zárja. Ez főleg akkor lehet hasznos, ha idős beteg lakik az ingatlanban és ott kerülnek tárolásra a gyógyszerei, amelyet a fiatalabb hozzátartozója adagol ki neki. De egy nyaralás során kiváló rejtekhely lehet a fiók, például az otthon hagyott ékszereknek, kézpénznek is, amennyiben nem áll rendelkezésre széf.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem