• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Érdemes utángyártott termékeket, alkatrészeket választani?

A jármű esetében az utángyártott alkatrész azt jelenti, hogy nem az autó gyártójától van. Sok cég van, akik úgy gyártanak alkatrészeket, hogy az eredetivel szinte azonosak legyenek vagy talán még jobbak is. Az utángyártott autóalkatrészek jóval olcsóbban beszerezhetőek, de sajnos még mindig sokan nem bíznak az efféle termékekben.

Miért félnek az emberek utángyártott alkatrészt vásárolni?

2 utángyártott alkatrész között is adódhatnak különbségek, egy új autó tekintetében sem lehetünk biztos abban, hogy olyan alkatrész van benne, mint amilyen a márkája. Ez azt jelenti, hogy például egy Audiban sem biztos, hogy minden alkatrész az Auditól származik. A gyári alkatrészekhez képest egy utángyártott akár 80 %-al is olcsóbb lehet.

 

Az árat sokan hajlamosak összekötni a minőséggel, pedig ezt nem kellene, ugyanis az utángyártott termékek piaca is rohamos ütemben fejlődik. Még a kezdetekben adódtak ugyan minőségi problémák az utángyártott dolgokat illetően, ez okozhatta azt, hogy még a mai napig sokan bizonytalanok, attól függetlenül, hogy az egész 15-20 évre tehető vissza.

Nem csak az autóalkatrészekből készülnek utángyártottak, tintapatronokból is bőven akad választék. Az eredeti patronok tízszer drágábbak lehetnek, mint az utángyártottak, amelyek a tapasztalatok alapján hozzák a kívánt minőséget, tehát kifizetődő ezeket megvásárolni. Az utángyártott tintapatron mellett rendelkezésre áll utángyártott autókulcs is, ami szintén lényegesen olcsóbb, mint a gyári.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem