• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Akkor sincs minden veszve ha elvesztettük az autókulcsunkat

Talán nem mindennapos eset, de bárkivel megtörténhet: egy hosszúra nyúlt este után - amikor az italozás után nagyon helyesen nem ültünk a volán mögé - másnap reggel megdöbbenésünkre nincs a zsebünkben a kocsikulcs. Roppant kellemetlen élmény és nem minden esetben úszhatjuk meg azzal, hogy az egyik barátunk aki velünk volt a szórakozóhelyen kimért higgadtsággal tudatja velünk, hogy a kulcsot megtalálta és eltette, majd átnyújtja nekünk. Abban a szerencsétlen helyzetben, ha valóban elveszett a kulcs, még mindig nincs minden veszve, ha az autónk még ott áll ahol leparkoltunk vele. A modern kulcsmásoló technológiának köszönhetően készíttethetünk magunknak pótkulcsot, esetleg a központi zárat nyitó biztonsági rendszert újraprogramozhatjuk és lényegében zavartalanul használhatjuk tovább az autót.

autókulcs átadása

Ami viszont évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy ha valaki a megszerezte vagy megtalálta az autókulcsunkat és elvitte az autónkat, akkor annak rövid időn belül a nyomára bukkanjunk. Ilyen szituációkban jelent hatalmas előnyt, ha GPS-es nyomkövető rendszert szereltettünk a gépjárműbe. Segítségével könnyen, gyorsan és nagy pontossággal megtalálhatjuk az eltulajdonított járművet.
Ha viszont nem rendelkezünk gépjárművédelemmel, akkor fontoljuk meg, hogy valóban érdemes-e az autós közlekedéssel járó viszontagságokat vállalni, vagy más közlekedési mód után nézni. Ne feledjük el azt sem, a környezetet is kevésbé terheljük ha a tömegközlekedést vagy például valamelyik autómegosztós szolgáltatást választjuk.

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem