• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Kulcsmásoló gépek

Professzionális kulcsmásoló gépek széles választékát kínáljuk kollégáinknak, vásárlóinknak.

Választékunkban a közismert SILCA és ORION gépeken kívül a taiwani ANIKI cég különböző típusú gépei is szerepelnek.

A SILCA gépek a csúcsminőséget képviselik - a nyerskulcs gyártás mellett - ebben a kategóriában is.

Az ANIKI gépeket azért ajánljuk vásárlóinknak, mert egy kiforrott kollekcióval rendelkeznek, folyamatosan korszerűsítik termékeiket. Strapabírók, igényes megjelenésűek és nem utolsó sorban alkalmasak a precíz munkavégzésre, árszintjük pedig könnyebben elérhetővé teszik őket. Természetesen mindkét gyártó kínálatában szerepel az összes kulcstípus másolását lehetővé tevő géptípus.

Azon érdeklődők számára akiknek számítógépes kulcsmásoló gép beszerzése szerepel a terveiben ajánlani tudjuk a SILCA és a koreai MIRACLE készülékeit.

Immobilzeres kulcsok programozására alkalmas készülékeink a fejlesztésben élen járó SILCA Spa, az Advanced Diagnostic és az Istanbul Electronic Anahtar cégek legkiforrottabb termékei, melyek szoftvereit folyamatosan bővítik, frissítik szolgáltatásaikat és támogatást nyújtanak felhasználóiknak.

A vásárolni kívánt gép vagy gépek kiválasztásánál támaszkodhat kollégáink tapasztalatára, szívesen segítünk az igények és lehetőségek összehangolásában, figyelembe véve az igénybevétel, a kihasználtság és gazdaságosság körülményeit is.

 

Silca gépek

Keyline gépek

Taiwani gépek

Használt gépek

Elektronikus kulcsmásoló és diagnosztikai gépek

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem