• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Kulcs a zárban

Tevénységünk középpontja a kulcs

 

Az Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének középpontjában a KULCS áll.

 

Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos, speciális, páncélszekrény és autókulcsok másolásával, kulcs készítéssel zár – és kód alapján, autózárak javításával valamint minden típusú zár átkódolásával. Legjelentősebb kereskedelmi feladatunk a nyerskulcs, kulcsmásoló gép és egyéb felszerelés, zár és lakat értékesítése kulcsmásoló, zárszerelő és viszonteladó kollégák részére. Folyamatosan bővülő vevőkörünk gyors és udvarias kiszolgálását napi tíz órában öt fő biztosítja.

Kulcsmásolás itt

Kínálatunkban szerepel zárbetétek, zárak és lakatok kiskereskedelmi forgalmazása is. Legfőbb partnerünk a KABA ELZETT Zrt. melyhez licenszpartneri kapcsolat is köt bennünket. Széleskörű kínálatunk a legnagyobb kulcs valamint zárbetét gyártó cégekkel kialakított kapcsolatainknak köszönhető.

Tekintse meg galériánkat

 
Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem