• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • info@aranykulcs.hu

Főkulcs rendszerek, zárrendszerek

Az Aranykulcs Kft. 1996. óta készít kisebb és nagyobb főkulcsos zárrendszereket, melyek széles körben kerülnek alkalmazásra különböző privát és közületi felhasználói körben. Magánházak, cégek, közintézmények, iskolák, kollégiumok, kórházak, színházak, panziók, szállodák egyedi igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra. Legnagyobb zárrendszereink darabszáma meghaladja az ezer zárbetétet, az eltelt tizennyolc év alatt ezerhatvan működő rendszert terveztünk és készítettünk el.

 

Kezdetben manuálisan, matematikai módszerrel történt a tervezés. 2000-től speciális szoftver segíti munkánkat, ami lényegesen felgyorsította és egyszerűsítette az alkatrész igény kiszámítását, az egyes zárbetétek csap-elrendezésének összeállítását, a kulcsok fogazásának megadását, annak érdekében, hogy a rendszer hibátlanul, keresztbenyitás nélkül működjön.

 

Zárrendszerek tervezése

 

Az áttekinthetőséget segíti, hogy minden kulcs és zárbetét egyedi jelölést kap a beszerelés megkönnyítésére, a különböző jogosultságoknak megfelelően. Rendszereinket különböző biztonsági fokozatú és árkategóriájú, különböző gyártók termékeiből; zárbetéteiből készítjük; Elzett 751, Elzett Nova, Titan, Gege, Mul-T-Lock, ( korábban Gera) gyártmányok. Igény esetén valamennyi típusú rendszerbe lakatok is beilleszthetőek.

 

Központi kulcsos zárrendszerekről beszélünk, amikor az objektumot több különböző kulccsal működő zárbetéttel használják, ahol a különböző egyedi kulcsok birtokosai mindannyian nyithatnak kijelölt közös használatú helyiségeket, de egymásét természetesen nem. Az ilyen rendszereket leginkább társasházak esetében használják, ezek a lakók, tulajdonosok kényelmét szolgálják.

 

Főkulcsos zárrendszerek, melyeknél a rendszer tagjait jelentő egyedi és különböző zárakat azok saját kulcsain kívül a főkulcs is nyitja. Ilyen rendszert alkalmaznak például kisebb panziókban, munkahelyeken, ahol az intézmény vezetője, illetve a takarító személyzet egy kulccsal juthat be a különböző helyiségekbe.

 

Fő- és csoportkulcsos zárrendszerek: Az ilyen típusú rendszereknél az adott cég illetve felhasználó hierarchiájának, egyedi igényeinek figyelembe vételével alakíthatóak a zárbetétek. Igény esetén több főkulcs nyit több helyiséget, beleértve, hogy bizonyos helyiségekbe történő bejutáshoz több egyedi kulcs vagy / és főkulcs tulajdonosa is jogosultsággal rendelkezik. Ezekben az esetekben is betervezésre kerül egy olyan kulcs ( vezérkulcs), amelynek tulajdonosa jogosult bejutni minden egyedi -, és más csoportkulccsal (főkulccsal) használt helyiségbe.

 

Főkulcsos zárrendszerekZárrendszerek

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››

Adatvédelem