• 1132 Bp, Victor Hugo utca 19.
  • 06-1-320-2127 | FAX: 06-1-236-0630
  • aranykulcs@upcmail.hu

Kulcsmásolás

A kulcsmásolás Aranykulcs Kft. alapvető szolgáltatása. A lakosság, a vállalkozások és közületek igényeinek megfelelően igyekszünk a lehető legszélesebb kínálatot biztosítani megrendelőink számára.

Raktárkészletünk biztosítja, hogy nem okoz problémát a különböző típusokból a megfelelő darabszámot elkészíteni.

Kínálatunkban megtalálható valamennyi típusú kulcs… egy és kéttollú kulcsok, különböző cilinderkulcsok, páncélszekrény-, tűkulcsok, tubuláris-, lapon mart-, pontfuratos-, ABLOY típusú, bizonyos védett profilú kulcsok.

Gépparkunkat a precíz munkavégzés érdekében folyamatosan frissítjük. A kulcsmásolás során a piacvezető SILCA gyár gépeire és évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink gyakorlatára támaszkodhatunk. Négy kollégánk törekszik arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkisebb várakozás idővel teljesítsük megrendelőink igényeit.

Legmodernebb számítógép vezérlésű gépeinkkel kopott kulcsok alapján eredeti gyári méretű kulcsokat készítünk, továbbá lehetőség van a gép adatbázisából kód alapján történő kulcskészítésre is.

A nálunk vásárolt és másoltatott kulcsokra természetesen garanciát vállalunk, de arra törekszünk, hogy reklamációra egyáltalán ne kerüljön sor.

KulcsokKulcsmásolásKulcsmásolás

Gyakran ismételt kérdések a kulcsmásolással kapcsolatban

Milyen kulcstípusokat másolnak?

Az egyszerűbbtől a bonyolultabb profilú kulcsokig rendelkezünk raktárkészlettel, de a speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni.

Kártyás kulcsokat is másolnak?

Sokféle biztonsági kártyával védett kulcs másolását el tudjuk készíteni.

Mennyibe kerül egy kulcsmásolás?

Ez kulcstípustól függő, 490,- Ft-tól 18.000,- Ft-ig terjed.

Mennyi ideig tart lemásolni egy kulcsot?

Kulcstípustól függően általában megvárható, legfeljebb 2-3 nap.

Bankkártyával fizethetek?

Üzletünkben fizethet Visa, MasterCard és Maestro kártyával is.

Kijönnek-e házhoz?

Nem vállalunk helyszíni munkavégzést, viszont tudunk ajánlani olyan lakatos munkatársakat, akik helyszíni szerelést is vállalnak.

Autókulcsot is másolnak?

Indításgátló nélküli autókulcsok másolásával foglalkozunk.

További kérdése van? Tegye fel nekünk itt!

Kulcs a zárban

A budapesti Aranykulcs Kft. 1981 óta működik és foglalkozik mindennel, ami kulcs, zár és zárjavítás. Az ARANYKULCS tevékenységének központjában a KULCS áll. Tervezünk és készítünk főkulcsos zárrendszereket, foglalkozunk hagyományos,

 

tovább ››